vad är den bästa slot maskinen att spela i pokemon gul

Tusentals ungdomar som bildat en sekt, Som har ett band med frontman som har brillor o keps.
Allt är inte guld som glimmar.
Så du tycker jag är överlägen?, Som Percy Nilegård och Göran Person."Vill man, så kan man" de sa de i alla fall när man va ung, så idag tror jag jag kan va lugn.Afasi: Vi flögs till London och hämtades av Ra-, Radioclits privatlimosine, yep!När alla säger samma sak, vad finns det då för mening med att lyssna?Att ta ingen insättning bingo bonus lista hand om flera konton samtidigt kan vara svårt och tidskrävande.Han satte raskt ett av sina feta små ben över Lillebrors fönsterkarm och klev in i rummet.En annan har ju fullt upp, Sammarbeten till höger och vänster ja dom kallar mig för guldtupp.Nej sa Frej så vi gjorde vårat set, och en manager föreslog en date med Drake.Jag vann en Grammis bara en sån sak, Vann P3-guld, sålde guld med "Alla som inte (dansar.Gjorde en låt med Marina och dag 2, som av en slump i studion var mia.Gjorde en låt med Marina och dag 2, Som av en slump i studion var mia.Vi gav honom vår skiva, han sa "det kommer flyga" och "vi har kopierat er sen Ace Of Base." Och sa "Nu har jag facit i min hand, det är ju skitsoft.Saken är den att mina skivor säljer guld (direkt Vad vore det värt utan platinum(respekt).M.I.A efter några glas vin, ja då hände en grej, Vi har en låt på hennes skiva."Vill man, så kan man" de sa de i alla fall när man va ung, Så idag tror jag jag kan va lugn.
Du kan alltid bli, ja du kan alltid bli, ja du kan alltid bli, ja du kan alltid bli en.