toy spelautomater till salu 4 hjul

När de gav mig deras svar, de kunde då se att väggen var falskt och det fanns en annan del utöver det.
Jag fotograferade dem sedan framsidan av butiken håller vad de gjort och vad de tog.En annan hög slut juvelerare kom på besök och jag frågade dem Om jag har 10,000 att köpa en förlovningsring, Vad är processen?När det blev en del av gemenskapen, Det bodde ofta öppet till.00 och jag skulle sova på soffan.Ännu om att konsten skapades på kläder slot maskin reparation skolan pa hade det ingen.Jag behövde inte sälja något så jag inte behöver uppmuntra några kunder.Butiken utvecklas i två delar.Vad ville du ha besökare att ta bort från projektet?Den 14 kläder med konst på dem hängde på vintage paraply krokar kommer ut ur en vägg som verkade solida och hade en stor spegel.I korthet, Syftet var som alla mina andra konstprojekt, att pengar är inte allt.På samma sätt, människor älskade att min butik fanns att marknadsföra eller sälja dem något.Med butiken har stängt sina dörrar förra året, Vi talade med Wilson om idén bakom projektet fascinerande.Inutilious återförsäljaren stod i fönstret, hålla linor som tillfälligt streckkoden.Det var en mycket erfarenhetsmässig utrymme-kan du berätta om spelmaskin och dolda vägg?
Jag lärde mig att människor vill känna uppskattat och del av något större.
Inte minst eftersom du bara har en dröm, du gjorde det en verklighet.